U.K.K – Usein kysytyt kysymykset

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET, IKKUNA- JA MAINOSTEIPPAUKSET.

 

 

Mikä on arviontikäynti?

  • Teemme ilmaisen arviokäynnin pääkaupunkiseudulla. Näin saat tarkan arvion teippauksestasi eikä tämä maksa sinulle mitään. Ota yhteyttä p. 040 753 8171 niin saat tarjouksen teippauksestasi nopeasti.

Kuinka paljon ikkunateippaukset maksavat?

  • Ikkunateippaukset lasketaan aina tapauskohtaisesti riipuen minkälaista materiaalia (tulostettavat ikkunatarrat, maitolasikalvot, ns. one way vision eli reikävinyyli tai jokin muu erikoismateriaali). Hinta-arvion saat siis aina laskettuna tapauskohtaisesti.

Kuinka paljon pakettiauton mainosteippaaminen maksaa?

  • Hinta määräytyy käytettävän materiaalin määrän ja käytöiän sekä käytetyn työajan mukaan. Mainosteippaus voidaan kuitenkin suunnittella budjetin mukaan joten yllätyksiä kustannuksiin ei tule.

Ovatko tulosteet pitkäikäisiä?

  • Valitsemme materiaalit aina käyttökohteen ja käyttöajan mukaan. Esimerkiksi tarratulosteet saadaan kestämään ulkokäytössä pidempään suojalaminoimalla ne. Käytämme tuotannossa korkealaatuisia materiaaleja ja välineitä.

Voinko itse asentaa teippaukset?

  • Pienemmät ja lyhytikäiset mainosteippaukset voit myös asentaa itse. Suosittelemme että huolehdit teipattavan pinnan puhtaudesta ennen asennusta. Saat meiltä apua ja niksejä asennukseen tarvittaessa. Lyhytikäiseen ikkunateippaukseen voidaan käyttää myös liimatonta imukuppitarraa joka on helppo asentaa ja irroittaa. Kysy lisää imukuppitarrasta myynnistämme.

Miten toimitatte tuotteet?

  • Ensisijaisesti toimitamme tuotteemme postilähetyksenä tai matkahuollolla. Voit myös noutaa ne toimipaikastamme Fonseenintie 4, 00370 Helsinki. Voit katsoa yleiset Postin pakettihinnat tästä

Onko tilauksella minimimäärää?

  • Palvelemme jokaisen asiakkaan tarpeita suuruudesta riippumatta. Myös pienemmät teippaukset ja suurkuvatulosteet onnistuvat.

Kuinka nopeasti saan tilaamani tuotteet?

  • Huomioimme asiakkaan aikataulun toimitusajoissamme. Kiireen yllättäessä ota ensisijaisesti yhteyttä puhelimitse. Sinun kiireesi on meidän kiireemme!

Poistatteko vanhat ikkunateippaukset asentaessannne uusia.

  • Kyllä. Meiltä löytyy työkalut ja konstit teippauksien irroittamniseen ikkunoista. Palveluumme kuuluu siis myös vanhan teipin poisto ikkunasta.

[wpdevart_like_box profile_id=”tarraamigo” connections=”show” width=”300″ height=”200″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]